Låsesmed med døgnvagt hos Københavns Låsesmed

Ude godt, hjemme bedst.

Hjemmet er hvor, man er tryg, og en stor del af enhver persons identitet er tæt knyttet til hjemmet. Derfor kan det være en ubehagelig oplevelse, når man har låst sig ude og ikke har adgang til sin bolig.

Man kan låse sig ude på alle tider af døgnet, og derfor er det vigtigt at have adgang til en låsesmed med døgnvagt. Det nytter ikke, at man skal vente til kl. 10 om formiddagen med at få hjælp til at komme ind i sit hjem, hvis nu man kommer hjem fra en bytur kl. 4 om natten og har mistet sine nøgler.

Låsesmede er mange ting

Man tager dog fejl, hvis man tror, at det eneste, låsesmede gør, er at hjælpe folk med at komme ind i sit hjem, hvis de har låst sig ude.

Har man fx haft indbrud, kan låsesmede med døgnvagt også hjælpe. Typisk vil tyven være kommet ind ved at bryde døren op, og i denne situation kan låsesmeden let og hurtigt skifte låsen, så man igen kan låse sin dør.

Det vil desuden være en god ide efterfølgende at sikre sit hjem mod flere ubudne gæster. Det er her en god ide at kontakte en låsesmed med døgnvagt, da denne kan vejlede dig i, hvordan du kan sikre dit hjem, ligesom låsesmeden vil gennemgå boligen for sikkerhedsmangler og –fejl.

En anden funktion, låsesmede har, er at sætte nye låse i nybyggerier. Fx er det almindeligt, at firmaer og større foreninger benytter sig af en låsesmed, når der skal etableres adgangskontrol eller låsesystemer. Adgangskontrol gør det muligt for medarbejdere eller foreningsmedlemmer at låse sig ind og ud inden for bestemte tidspunkter, mens låsesystemer gør det muligt at udlevere nøgler til medarbejdere, der ikke kan kopieres. Ideen med denne løsning er, at man altid ved, præcis hvor mange nøgler den enkelte lås har.

Låsesmede går ikke af mode

Der er ikke noget der tyder på, at låsesmedehvervet en dag vil blive en saga blot. Låsen som middel til at beskytte sit hjem og sine genstande har nemlig eksisteret i flere tusinde år. Allerede tilbage i oldtidens Egypten brugte man låse til at beskytte dørene til både private hjem, templer, paladser og gravkamre.

Fra ca. 300 f.Kr. til 200 e.Kr. er der bevaret et stort antal låse, alle med løvemotiv. Disse låse har virket som en almindelig dørslå. Et særligt karakteristikum ved denne var, at løven lå skjult i en kanal skåret ud i dørkarmen, når døren var ulåst, mens løven var fremme og ude af sit skjul – og dermed parat til at forsvare døren – når døren var låst.

Den dag i dag kan det altså også hænde at en dør er ulåst – og at løven således ligger i skjul. Dette kan ske på alle tider af døgnet, og det er derfor vigtigt, at man har mulighed for at ringe til en låsesmed med døgnvagt.

Låsesmed døgnvagt hos Københavns Låsesmed

Hos firmaet Københavns Låsesmed kan du, mod fremvisning af billedlegitimation, altid få hjælp af en låsesmed til en låseopgave, hvad enten der er tale om oplukning, omkodning, nye låse ekstra låse og meget mere. Og i selskabet klarer medarbejderne som oftest opgaven på 5-10 minutter og med en godkendt låsepistol, så den nuværende lås ikke beskadiges, og så det stadig er muligt at bruge den samme nøgle, efter låsesmeden har været der.

Og med sloganet ”Ingen låse er for store til os” er barren sat højt: Der er lovning på, at kunden altid kan få løst sit problem, uanset hvor ny og avanceret en given lås er. Og så er Københavns Låsesmed en låsesmed med døgnvagt, så kunden kan ringe på alle tider af døgnet.