Derfor er indeklimaet vigtigt

De seneste år har mange fået øjnene op for en meget vigtig del af vores hverdag – indeklimaet. Om vi tilbringer dagen på arbejder eller i hjemmet, så er indeklimaet vigtigt for vores trivsel, koncentration og helbred. En dårlig luftkvalitet…

Træt af brillen? Få lavet en laser-øjenoperation hos din øjenlæge i Charlottenlund

Det er træls at skulle døje med dårligt syn. Få foretaget en laser-øjenoperation hos din øjenlæge Charlottenlund, så du kan blive brille- og linsefri!

Billige træpiller fra Absolut Træpiller

Forestil dig følgende scenarie. Du er sammen med dine venner i sommerhus, og hyggen er helt i top. Der er bare et problem! Aftenen trænger sig på, og det betyder en ting: Det bliver ganske koldt i det gamle træhus….

Mange kvinder ønsker større bryster

Billedet af hvordan den perfekte krop ser ud, har ændret sig meget i tidens løb. Især hos kvinderne er idealet i dag, at man skal have større bryster. Gener betyder en stor rolle for hvordan et menneske bliver formet og…

Privathospital tilbyder hårfjerning

Mænd er fra naturens side skabt med en tendens til at have kraftigere hårvækst end kvinder. Dette kan af kosmetiske årsager være til gene for mænd med hårvækst på for eksempel ryggen.