designkøkken med pladsoptimering

Pladsudnyttelse i dit køkken: 3 gode råd

Optimal pladsudnyttelse er utrolig vigtigt i et køkken – det gælder særligt, hvis man har et mindre køkken, men i et større køkken kan optimal pladsudnyttelse også være væsentligt for at have et funktionelt køkken med den nødvendige arbejdsplads. Køkkenet rummer ofte mange forskellige redskaber, køkkenmaskiner og service, og det stiller ofte store krav til pladsudnyttelsen, hvis man skal have plads til det hele samtidig med, at man gerne vil have et behageligt rum.

Derfor giver vi her 3 gode råd til at optimere pladsen og få den bedste pladsudnyttelse, der giver en god og behagelig stemning.

1. Udnyt højden

Når det kommer til optimal pladsudnyttelse i køkkenet, er det utrolig vigtigt at tænke i højde. Ved at udnytte rummets højde til skabe og hylder, kan man frigive noget plads på gulvet og samtidig give mulighed for mere opbevaringsplads. Når man snakker om at udnytte højde, kan det blandt andet være ved at installere højskabe, høje reoler og vægmonterede hylder i højden.

2. Tænk i smarte og fleksible løsninger

Når det kommer til pladsudnyttelse er det altid en god ide at overveje nogle smarte og fleksible løsninger, hvor arbejdsstationer og møbler kan pakkes væk, når de ikke bruges. Det kan fx være foldbare eller udtræksløsninger.

3. Hav god skuffe-og skabsindretning

Skuffer og skabsindretningen er en vigtig del af det at pladsoptimere sit køkken. Tænk derfor i skuffeindsatser, der er egnet til at organisere de forskellige køkkenredskaber, og vælg skuffe – og skabsløsninger med foldudtræk. Det gør det nemmere at organisere, udnytte pladsen og få adgangs til det som ligger bagerst i skabet og skufferne.

Få hjælp til pladsoptimering hos din lokale køkkenforhandler

Når du skal have et køkken med pladsoptimering er det altid en god ide at få professionel hjælp til at sammensætte køkkenet, så det er funktionelt. Køkkenforhandlere har nemlig køkkenkonsulenter ansat til at hjælpe og rådgive i netop pladsoptimering. En køkkenforhandler der tilbyder skræddersyede løsninger, fx Rotpunkt Køkken, har mange forskellige løsninger til pladsoptimering og funktionalitet.

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *