Invisalign bøjle

Kosmetisk tandregulering: Vælg en tandlæge med speciale i Invisalign-behandling

Det er en stor beslutning, når man vælger at få en kosmetisk tandregulering med Invisalign. Dels er det en stor investering økonomisk, men også i din fremtid med et smil, du kan være gladere for. Der findes et stor udvalg af tandlæger, som tilbyder kosmetisk tandbehandling, og derfor kan det være lidt at en jungle at finde rundt i de forskellige udbydere. Derfor guider vi dig her til, hvordan du kan finde frem til den rette tandlæge, når du skal have en Invisalign-behandling.

1. Vælg en tandlæge med speciale i Invislaign

Fagligheden hos en tandlæge er altafgørende for din tryghed og sikkerhed. Derfor er det en rigtig god idé at undersøge markedet og vælge en tandlæge, der er specialiseret i behandling med Invisalign. Invislaign er nemlig en kompliceret behandlingsform, der kræver stor faglighed og erfaring.

2. Vælg tandlæge ud fra placering

Selvom fagligheden bør være et af de vigtigste kriterier, når det kommer til valg af tandlæge i forbindelse med din Invislaign-behandling, så kan vi ikke komme uden om, at placeringen også spiller en væsentlig rolle. Undersøg derfor også, hvilke tandlæger der ligger i nærheden af enten dit arbejde eller bopæl – eller i hvert fald er nem at komme til. Behandlingen kræver nemlig løbende kontroller, og derfor er det rart for dig at vælge en tandlæge, der er nem at komme til i hverdagen.

3. Vælg en tandlæge, som andre anbefaler

Mange mennesker bruger også anbefalinger fra venner og bekendte eller anmeldelsesplatforme, når de skal vælge tandlæge. Spørg derfor dem du kender, om de har gode erfaringer med en Invislaign-tandlæge eller undersøg tandlægen på nettet.

Specialiseret invisalign-tandlæge i København?

Hvis du leder efter en Invisalign-tandlæge med specialisering i Invisalign-behandlinger, der ligger i København, og som er nem at komme til med både bil og offentlig transport, så kan du eventuelt se nærmere på Tandlægerne Brønshøj Torv. Her er står Invislaign-tandlæge Luca Bastholm, der har mere end 15 års erfaring og 1500 behandling bag sig, for alle behandlingsforløb. Han er specialiseret i Invisalign, foretager kun denne type behandlinger og underviser andre i behandlingsformen. Klinikken i Brønshøj ligger desuden centralt i Brønshøj tæt ved både offentlig transport og indfaldsveje.

Læs mere om Invisalign-behandlingen i København her.

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *