salat

Sunde frokostordninger i København og Århus

De fleste vil gerne have en lækker og sund frokostordning på arbejdet. Der er dog mange virksomheder, hvor dette ikke er en mulighed, og medarbejderne må derfor nøjes med deres egen medbragte frokost, og det er desværre ikke alle, der har inspirationen til at kreere en spændende og varieret frokost hjemmefra. Det kan være, at man simpelthen ikke har tiden af forskellige årsager, eller måske gider man bare ikke lave mad, når man endelig har fri og gerne bare vil slappe af.

Nem og simpel løsning

Det findes heldigvis en rigtig god løsning til virksomheder, som ikke tilbyder frokostordning til deres medarbejdere, hvor årsagen er at det er for tidskrævende for virksomheden at finde en god frokostordning, der lever op til de ansattes ønsker og behov.

De mange forskellige udbydere af frokostordninger, kan være svært og tidskrævende at finde hoved og hale i – især hvis der er flere forskellige ønsker og behov at tage med i overvejelserne, når der skal findes en frokostordning, såvel som prisen.

Det problem er løst ved at benytte sig af den nemme service fra frokostordninger.dk, som har specialiseret sig i at finde frem til den helt rette frokostordning, der passer til alle de ønsker, der måtte være til den. Folk er jo forskellige, og har derfor også forskellige madvaner og præferencer. Nogle er måske vegetarer, eller veganere, andre har diverse madallergier fx laktoseintolerans, eller glutenallergi, og det skal der i så fald tages højde for i frokostordningen.

Helt konkret foregår det på den måde at man beskriver sine ønsker og krav til sin frokostordning, og så søger frokostordninger.dk hos en masse forskellige udbydere og finder frem til tre tilbud, der stemmer overens med de ønsker, man har, og præsenterer dem, hvorefter man så kan vælge ét af tilbuddene, eller sige pænt nej tak. Indhentningen og præsentationen af tilbuddene er nemlig ganske gratis og uforpligtende. På denne måde sparer man en masse tid, fordi man slipper for at kontakte en masse udbydere og indhente tilbud selv. Indhent 3 tilbud på firmafrokostordninger her.

Yderligere er der den fordel at en frokostordning på arbejdspladsen kan trækkes fra i skat. Det er sådan at SKAT har fastlagt nogle  regler for, hvor meget man som medarbejder minimum selv skal betale i for ikke at blive beskattet af den mad, som en arbejdsgiver tilbyder.

En frokost skal gerne være det tidspunkt på dagen, hvor man får fornyet energi og lader op til den anden halvdel af dagen, så hvorfor ikke gøre det med manér og bestille en god og sund frokost, der passer til alle medarbejdernes ønsker og behov?