ejerskifteforsikring - danskboligforsikring

Derfor bør du anskaffe dig en ejerskifteforsikring

De fleste, der har været igennem en bolighandel ved at det ikke altid er den letteste proces i verden at komme igennem.
Der er nemlig mange forskellige forhold der skal være styr på, før man til sidst kan skrive under på købskontrakten.
Én af de vigtigste ting, man bør have styr på ved en bolighandel, er anskaffelsen af en ejerskifteforsikring.
Ejerskifteforsikringer er noget, som boligforsikringsselskabet Dansk Boligforsikring har stor erfaring med, og er derfor et oplagt sted at gå til for at søge rådgivning og vejledning når man står overfor en bolighandel.

Dansk Boligforsikring råder altid til at tegne en ejerskifteforsikring

Dansk Boligforsikring råder i de fleste tilfælde til at man tegner en ejerskifteforsikring i forbindelse med bolighandler, da man med en ejerskifteforsikring vil være bedre stillet som boligkøber.
Der kan være store forskelle på fx selvrisiko og forsikringspræmie hos det enkelte forsikringsselskab, derfor bør til at starte med gøre sig nogle tanker om hvilket selskab, man foretrækker at tegne sin ejerskifteforsikring hos.
I denne forbindelse skal man også være opmærksom på at vælger man en dyrere ejerskifteforsikring, end den som sælger har indhentet tilbud på, så er sælger kun forpligtet til at betale halvdelen af den oprindelige.
En anden vigtig pointe er at man skal huske at en ejerskifteforsikring skal være tegnet inden man overtager sin nye bolig, da den ellers vil være ugyldig.
Det er muligt at få en basis dækning eller en udvidet dækning når det gælder ejerskifteforsikring, og på sigt vil der som regel være penge at spare, hvis man fra start vælger en udvidet dækning, fremfor at forlænge.
Hos Dansk Boligforsikring kan man tegne en dækkende ejerskifteforsikring , og samtidig kan man selvfølgelig også få gode råd til, hvilken type, man bør vælge alt afhængig af den enkeltes situation.
Dansk Boligforsikring råder til at man selv sætte sig så grundigt som muligt ind i, hvilke ejerskifteforsikringer, de forskellige udbydere tilbyder og hvad de dækker.

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *