skræddersyet jakkesæt

Personlig styling med et skræddersyet jakkesæt

Skræddersyet jakkesæt er et fænomen, som rigtig mange danskere endnu ikke har haft tæt inde på livet, men når det er sagt, er skræddersyet jakkesæt samtidig et fænomen, der oplever stigende efterspørgsel.

Personlig styling er i tidens trend

Når man går rundt i det københavnske gadebillede vil man opleve en kæmpe diversitet i folks påklædning, og selv om denne tendens også kan spores i Danmarks næststørste byer eller yderområder, er de fleste modetendenser altid mere fremtrædende i hovedstader. I det københavnske gadebillede kan man derfor meget nemt måde både en punker, en hipster, en poppet person eller en mand i det flotteste skræddersyet jakkesæt på sin tur ned i den lokale Netto. I

Postmodernismen er drivkræften

I postmodernismen handler det for individet om selvrealisering og selviscenesættelse, og dette gøres bedst ved at skille sig ud fra mængden. Det er her at et skræddersyet jakkesæt kommer ind i billedet. Hvis man arbejder i at kontormiljø, hvor der er mange jakkesæt og fine påklædninger, kan man meget hurtigt komme til at blende ind med resten af de ansatte, men med et skræddersyet jakkesæt har man muligheden for at tilføje unikke detaljer, som ingen af de andre ansatte har, og dette kan være med til skabe personlig branding af sin egen professionalisme hos både kunder, kollegaer og chefer. Med et skræddersyet jakkesæt, der sidder helt tæt til kroppen efter individuelle mål, kommer ens figur til at fremstå meget bedre, end hvis man køber den første og bedste stangmodel hos den lokale tøjmand. Med et skræddersyet jakkesæt kan man ikke bare få et mere kropsnært stykke beklædning, men man kan også tilføje ekstra detaljer som specielle farvekoder, bestemt farve af foret i jakken, striber eller tern, knapper, revers og mange andre justeringer, som kan give et individuelt præg.

Hvis man selv ønsker, at give sin styling et personligt præg med et skræddersyet jakkesæt, kan man besøge Anne Spangs skrædderi, som har en lang erfaring inden for branchen og derfor har den helt rigtige ekspertise i både at rådgive og fremstille flotte, skræddersyet jakkesæt.