Privathospital tilbyder hårfjerning

Mænd er fra naturens side skabt med en tendens til at have kraftigere hårvækst end kvinder. Dette kan af kosmetiske årsager være til gene for mænd med hårvækst på for eksempel ryggen. Derfor tilbyder AK Nygart hårfjerning for at komme dette problem til livs for mændene. Med højenergilys ødelægger dette privathospital hårsækkene og fjerner håret på udvalgte steder på kroppen. Denne form for hårfjerning er permanent men kræver flere behandlinger, da langt fra alle håranlæg er aktive og i vækst på samme tid.

Det er selvfølgelig ikke kun mænd, der har mulighed for hårfjerning Det er meget udbredt i Skandinavien og mange andre steder i verden, at kvinder barberer deres ben og under armene. Disse personer har naturligvis også muligheden for at besøge AK Nygart og få foretaget en permanent hårfjerning på selvvalgte områder på kroppen.

Den danske virksomhed er nok mest kendt for deres arbejde med plastikkirurgi. Dette skyldes blandt andet deres opsigtsvækkende reklamer på bybusserne, der viser et par nye velformede bryster. Disse reklamer har vækket opsigt blandt mange, der er kommet forbi dem. Dette gælder både almindelige danskere, som ellers ikke er kendt for at være blufærdige og besøgende turister, som ikke oplever samme typer opsigtsvækkende reklamer i deres hjemland.