Tandlæge viser to Invisalign skinner frem til en kunde på klinikken.

Spørg din tandlæge om Invisalign – den usynlige bøjle

Bruger din tandlæge Invisalign? Det er slet ikke sikkert, at din nuværende tandlæge udfører tandreguleringer med de usynlige bøjler. Heldigvis er der flere danske tandlæger med stort ekspertise i tandretning med Invisalign. I bunden af indlægget præsenterer vi dig for en af Danmarks førende Invisalign-tandlæger, men først forklarer vi, hvad det overhovedet er.

Hvad er forskellen op Invisalign og klassiske bøjler?

Når man tænker på retning af tænder, så ryger tankerne hurtigt hen på de klassiske store bøjler eller togskinner, som man selv eller andre omkring en har brugt. Invisalign er dog ikke bare en ny type bøjle. Det er en helt ny måde at tænke tandretning på. Hvor de klassiske bøjler sad fast og var meget synlige, er Invisalign blot de små gennemsigtige skinner, som du kan se på billedet herover. Skinnerne kan let tages ud efter behov, og så er de næsten helt usynlige i munden.

Klassiske bøjler havde tendens til, at mad satte sig fast i bøjlerne, og at god tandhygiejne var svær at opretholde. Her kan de usynlige skinner noget helt andet, da man jo kan tage dem ud, imens man spiser. Man kan sagtens spise med skinnerne i munden, men det anbefales, at skinnerne tages ud, når man spiser mad med meget farve og sukkerrige væsker.

Med klassiske bøjler var der en chance for, at men kunne opleve tilbagefald efter en tandretning. Med Invisalign er du sikret mod tilbagefald, hvis du får behandlingen udført hos en erfaren Invisalign-tandlæge, og hvis du følger alle tandlægens råd både under og efter behandlingen.

Invisalign på verdensplan

Behandlingen med Invisalign er hverken ny eller eksperimenterende. Faktisk har over 15 millioner mennesker allerede fået en behandling med de usynlige bøjler på verdensplan. Behandlingen har mere end 20 år på bagen, så de mest erfarne tandlæger har allerede behandlet mange.

Det er dog stadig meget vigtigt, at man vælger en tandlæge, der har godt styr på behandlingen. Det kan være skræmmende at skifte tandlæge, men det kan være nødvendigt for at få den allerbedste behandling og det allerflotteste smil.

Tandregulering med Invisalign hos en tandlæge

Nu når vi så til samme undring – bruger din tandlæge Invisalign? Det er langt fra alle danske tandlæger, der benytter denne smarte form for tandregulering. I Brønshøj i København ligger en af de klinikker, der er blandt Danmarks førende inden for denne type behandling. Luca Bastholm fra Tandlægerne Brønshøj Torv har over 15 års erfaring med Invisalign behandling og rådgivning. Med ham i ryggen er du altså sikret en god og sikker behandling, hvorefter du kan nyde dit nye smil.

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *